MENIU

Clipe dificile pentru Marina Voica - Cum se simte după operația de urgență pe cord deschis

Marina Voica trece prin clipe grele în aceste zile. Îndrăgita cântăreață a fost operată de urgență pe cord deschis.

Marina Voica a fost operată cu succes pe cord la o clinică privată din Braşov. Cântăreaţa de 84 de ani aşteaptă acum să treacă perioada de convalescenţă ca să îşi poată relua viaţa, potrivit adevărul.ro.

Marina Voica avea leziuni severe la două dintre valvele inimii, iar viaţa îi era pusă în pericol. 

Artista a fost operată pe cord deschis, operaţia fiind necesară pentru a-i salva viaţa. Alături de medicii brașoveni s-au aflat și colegi de-ai lor de la Spitalul militar „Carol Davila” din București. Intervenţia deosebit de riscantă a fost salvatoare. A fost efectuată în mare parte pe cord bătând, ceea ce a permis o recuperare rapidă. 

„Este greu să vorbeşti despre o mare minune care s-a întâmplat aici: o operaţie pe inimă foarte grea, la o femeie de 84 de ani. Nu mă condamnaţi că vreau să trăiesc!Echipa spitalului şi doctorul Zoltan Galajda au făcut o operă de artă pe inima mea. N-am cuvinte, adevărată artă. S-au purtat excepţional, cu profesionalism şi răbdare. Eu am încercat să nu creez dificultăţi. A fost greu. Nu sunt încă restabilită complet, dar o să încep încet, încet. Sper să mă refac cât mai repede. Mulţumesc echipei care a făcut din inima mea una aproape nouă. O operaţie extraordinară", a spus artista, la externarea din spital.