MENIU

Şocant: Un licean arădean a intrat în şcoală cu un pistol, apoi s-a plimbat prin oraş

Incident şocant la colegiul "Mihai Viteazul”, din Ineu. Un adolescent de 16 ani a intrat în unitatea de învățământ cu un pistol de tip airsoft.

Alarma s-a dat luni, în jurul orei 10:30, după ce echipajul aflat în patrulare a primit informţaia că în incinta Colegiului «Mihai Viteazul», din Ineu, se află un tânăr care are un pistol, a declarat purătorul de cuvânt al IPJ Arad, la Realitatea TV..

Ajunși la fața locului, oamenii legii nu l-au mai găsit pe suspect, dar informaţia s-a confirmat, aşa că au plecat în căutarea lui, ştiind că e vorba de un elev de la un alt liceu de localitate.

În cele din urmă, adolescentul a fost reţinut într-un restaurant, iar la controlul corporal preventiv s-a găsit asupra lui un pistol de tip Airsoft, replică după JERICHO B, fără încărcător.

Liceanul a fost condus la sediul Poliției Ineu şi a fost audiat. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Arad, acesta a spus că arma nu-i aparţine şi că ar fi a unui prieten. Potrivit specialiştilor, respectivul model de pistol airsoft nu este o armă letată, dar poate provoca leziuni grave, dacă se trage de la mică distanţă şi în zone sensibile ale corpului. 

 

Mai multe articole despre:
liceu teroare pistol