MENIU

Clipe de groază pentru Ionuţ Gologan în Malaezia. Ce a pățit condamnatul la moarte

Tensiunea creşte tot mai mult în celula lui Ionuţ Gologan, românul din Telega care, anul trecut, a primit din partea instanţei supreme din Malaysia cea mai aspră dintre sentinţe: pedeapsa capitală!

Tatăl lui Ionuţ Gologan a povestit că a vorbit cu fiul său. „Vorbesc des cu Ionuţ, dar veştile nu sunt deloc bune. Şi sâmbătă am vorbit cu el. Mi-a spus din nou că nu mai poate, că e disperat. Şi că vrea să se omoare”, ne-a spus, aproape plângând, Dumitru Gologan.

Bărbatul a mai povestit că fiul lui i-a oferit amănunte despre execuţia colegilor săi de celulă.

„I-a spânzurat în faţa lui. Erau condamnaţi pentru crimă şi pentru viol. L-am întrebat pe Ionuţ dacă acei băieţi au fost spânzuraţi pentru droguri, iar băiatul mi-a zis: «Nu, tată, nu erau pentru droguri, erau condamnaţi pentru crimă şi viol». Băiatul mi-a mai zis la telefon: «Tată, i-a scos în faţa puşcăriei. Am văzut că nu mai vin şi m-am întrebat ce-o fi cu ei, că am mâncat o pâine amară cu ei. Pe urmă ne-a scos şi pe noi. Când ne-a scos în faţa puşcărie, i-a ridicat pe ei în ştreang. Eu nu mai rezist, tată, nu mai rezist!»”, potrivit ziarulring.ro. 

Mai multe articole despre:
spânzurare ionuţ gologan Dumitru Gologan