MENIU

Clarvăzătoarea care a prezis atentatele din Franţa loveşte din nou: "V-am spus că e foc!"

Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu

Clarvăzătoarea din România care susţine că a prezis atentatele din Paris, masacrul de la Nisa şi chiar incendiul de la Colectiv crede că i s-a adeverit o nouă profeţie pe care a făcut-o la începutul lunii ianuarie.

Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea care susţine că a prevăzut tragedia de la Colectiv, dar şi atentatele teroriste din Franţa spune acum că i s-a adeverit o nouă profeţie pe care a făcut-o la începutul lunii ianuarie.

Românca este convinsă că a prezis erupţia vulcanului Etna din Sicilia, după o viziune pe care a avut-o în data de 7 ianuarie.

În urmă cu aproape două luni, Maria Ghiorghiu scria pe blogul personal:

"Dragii mei, vom auzi de un Vulcan care va erupe brusc ,si total neasteptat. Unde anume si când,eu nu stiu a va spune! Dar cu siguranţă vom afla împreună, si sa dea Bunul Dumnezeu si Măicuţa Domnului ca sa nu fie si victime. Dragii mei, În aceasta dimineata, la SFANTA BISERICĂ fiind, în timp ce dădeam raspunsurile alaturi de DASCAL , desi priveam spre Sfantul Altar,văd dragii mei, înspre Est,chiar Nord -Est, văd cum un Vulcan ce arata ca un trunchi de copac, explodează pur si simplu. Acest VULCAN ,aruncă foc de cativa metri de prin toate partile, foc si jar încins, mai puţin fum, ci numai foc roşu intens, ce era aruncat la câţiva metri înaltime dar si lateral".

Acum femeia este convinsă că a avut dreptate şi că profeţia ei s-a împlinit. "S - A ADEVERIT ! VULCANUL ETNA , COD PORTOCALIU !", spune Ghiorgiu.

În urmă cu câteva zile, vulcanul Etna din sudul Italiei a intrat într-o nouă fază de erupţie care a generat apariţia unor râuri de lavă, explozii, dar şi a unei mici scurgeri de lavă, informează presa italiană. Fenomenul de erupţie a avut loc pe creasta ce combină vechiul şi noul crater din zona de sud-est a vulcanului.

Mai multe articole despre:
Maria Ghiorghiu