MENIU

Alertă pe Autostrada Soarelui. Pericol de EXPLOZIE! O cisternă cu kerosen s-a răsturnat

Alertă pe Autostrada Soarelui, unde o cisternă încărcată cu kerosen s-a răsturnat, la kilometrul 77, pe sensul de mers către București. Traficul pe ambele sensuri a fost oprit, iar pompierii intervin şi la această oră pentru securizarea zonei.

UPDATE 20.00: În continuare, traficul este blocat pe A2, se continuă operaţiunea de transbordare a kerosenului din cisterna avariată.

UPDATE 19.00: Traficul pe A2 este în continuare blocat, o parte din traficul rutier este preluat de DN3, pe care se circulă bară la bară! 

UPDATE 18.20: În acest moment, se realizează transbordarea kerosenului într-o altă cisternă. Mai multe autospeciale ale ISU Călăraşi fac, practic, o perdea de apă, deoarece kerosenul este extrem de inflamabil şi o singură scânteie ar putea produce un dezastru.

 

O cisternă cu kerosen s-a răsturnat pe Autostrada Soarelui la kilometrul 77 în direcția de mers spre București, a declarat pentru Realitatea TV Cătălin Bocai, comisar-șef la Centrul Infotrafic din cadrul IGPR.

Potrivit acestuia, din cisternă sunt scurgeri de combustibil, astfel că în jurul ei s-a creat un perimetru, iar traficul a fost blocat, începând cu ora 15.20.

Cozi uriașe s-au format imediat pe Autostradă, iar traficul a fost redirecționat.

”Astfel, pentru cei care vin dinspre litoral de la kilometrul 105 localitatea Drajna pe DN3A până în localitatea Lehliu de unde se reintră pe autostradă; pentru cei care vin dinspre capitală de la kilometrul 64 localitatea Lehliu pe DN3A până în localitatea Drajna de unde se reintră pe autostradă”.

  

Mai multe articole despre:
cisternă Autostrada Soarelui trafic blocat