MENIU

Scandal monstru în Coaliție, Cîrstoiu nu renunță la candidatură: „N-aș exclude nici niște zone din PSD care mă atacă”

Medicul a precizat că nu are niciun motiv să se retragă

Scandalul ia proporții în ceea ce-l privește pe Cătălin Cîrstoiu. Medicul propus de Coaliție pentru Primăria Capitalei spune că este atacat inclusiv de cei din PSD, dar chiar și așa nu renunță la candidatură. Asta după ce Marcel Ciolacu i-a dat ultimatum să lămurească situația incompatibilității, iar înregistrări din ședința liberalilor arată același lucru. 

Întrebat de realizatorii unei emisiuni online dacă suspectează cine s-ar putea afla în spatele campaniei care-l vizează, Cătălin Cîrstoiu a afirmat că "Dacă ar fi după flerul meu, după ce aș vedea, aș spune USR…(…) Aș spune asta…", pentru ca apoi să completeze că "n-aș exclude nici că ar fi niște zone din PSD care mă atacă…N-aș exclude”.

Întrebat dacă s-ar retrage, Cîrstoiu a spus ferm: „Nu, nu! Eu merg înainte! (...) Păi ce, eu m-am dus să bat la ușă și să spun «Vă vreau candidat»?!".

Reacția acestuia a venit după ce liderul PSD și al Guvernului, Marcel Ciolacu, aflat în vizită în Qatar, a afirmat că medicul Cătălin Cîrstoiu trebuie să facă o conferință de presă pentru a lămuri toate acuzațiile care i se aduc.

Marcel Ciolacu, despre retragerea lui Cătălin Cîrstoiu: „Nu putem merge mai departe dacă nu lămurim aceste acuzații”

Candidatura lui Cîrstoiu la Capitală încinge spiritele în PNL! Theodor Stolojan: Va fi ciuca de bătaie a campaniei. Trebuie să clarifice problemele