MENIU

Autostrada Soarelui, închisă între Bucureşti şi Constanţa. Dobrogea, izolată! - UPDATE

Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere a decis să închidă complet Autostrada Soarelui, de la Bucureşti la Constanţa, pentru toate categoriile de autovehicule, din cauza viscolului puternic ce reduce vizibilitatea spre zero.

Se circulă deviat pe DN 22C, între Cernavodă și Murfatlar, și pe DN 3, între Murfatlar și Constanța. Pe sectorul Bucureşti- Cernavodă al autostrăzii traficul se desfăşoară dificil, în condiţii de iarnă (vizibilitate foarte redusă, din cauza viscolului puternic).

Circulaţi este închisă şi pe autostrada A4 Ovidiu - Port Agigea Sud

Politia rutieră şi utilajele CNAIR vor asigura evacuarea autovehiculelor aflate pe sectorul afectat, în sistem de trafic controlat.

Precizăm că reprezentanții CNAIR acționează în permanență în toate zonele afectate, pentru a asigura desfășurarea traficului rutier în condiții de siguranță.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Tot din cauza viscoului, peste 50 de drumuri din ţară sunt închise complet sau parial. Puteţi consulta lista AICI.

Tot din cauza episodului de iarnă polară, unele școli rămân închise și miercuri, din cauza gerului și-a ninsorii, în două județe. Lista completă o găsiţi AICI.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere:

telefon 021/264.33.33;

              021/9360

              0800.800.301 

FB https://www.facebook.com/cnadnr/

TWITTER, @CNADNR