MENIU

Circulaţia la metrou, la Piaţa Universităţii, redeschisă - Update

<p>Patru stații de metrou vor fi &icirc;nchise, timp de o săptăm&acirc;nă. Decizia anunţată de Metrorex</p>

Staţia de metrou Piaţa Universităţii a fost evacuată, în jurul orei 14.30, după ce s-a observat o degajare de fum. Echipele de intervenţie Metrorex s-au prezentat imediat la faţa locului, iar o oră mai târziu, circulaţia a fost redeschisă.

Update: Din primele cercetări s-au constat că fumul a venit din tunel, unde pe o porţiune mică, de izolaţie (o placuţă de izolaţie aflată între talpa şinei de alimentare cu energie şi traversă), a fost strapunsă şi a degajat fum.

Din dispoziţia ISU, staţia Universitate a fost evacuată. Circulaţia s-a desfăşurat normal, fără oprire la această staţie (Universitate). Publicul călător a fost anunţat prin intermediul instalaţiei de informare din trenuri şi staţii. Echipele de intervenţie au lucrat la remedierea avariei.

La 15.27 avaria a fost remediată şi circulaţia a fost deschisă şi pentru staţia Universitate.

Circulaţia metrourilor în staţia Piaţa Universităţii este afectată, la această oră, după ce în tunel s-a observat o degajare de fum. 

Potrivit Realitatea TV, trenurile circulă, dar nu opresc la Universitate. Călătorii au fost evacuaţi de pe peron.

"Este o avarie pe tunel de metrou, între Universitate şi Unirii, de unde se simte uşor miros de fum. Călătorii de pe peronul staţiei Universitate au fost evacuaţi", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, informează news.ro.

Mai multe echipaje de pompieri şi SMURD sunt la faţa locului.