MENIU

Ciolacu le taie angajaților din Guvern speranțele de majorări salariale mai mari de 10%. "Eu nu cedez la șantaj. Dacă nu vă mai convine, dați-vă demisia!"

Premierul a sugerat că dacă se reduce numărul de angajați, salariile pot crește mai mult

Premierul Marcel Ciolacu le taie speranțele angajaților din Guvern care sperau să obțină o majorare de salariu mai mare de 10%. Șeful guvernului apreciază că este vorba despre o tentativă de a-i forța mâna, pe fondul anului electoral, la care el nu va ceda. 

Marcel Ciolacu a declarat, la un post TV, că le-a spus deschis angajaților din Guvern că nu le poate acorda o majorare salarială de peste 10%.

"Eu atât pot, Guvernul României atât poate, ca să fie sustenabil nu poate mai multe. Le-am spus \"Dacă nu vă mai convine, dacă e așa de rău la Guvernul României, dați-vă demisia\". Eu nu am amenințat pe nimeni, am zis că atât pot. Eu nu-mi bat joc de nimeni, eu nu arunc Românie în haos. Haideți să fim corecți, acest lucru se întâmplă pentru că suntem în an electoral, eu nu cedez la șantaj, să nu mă mai voteze, domnule. Eu nu mai pot să mă uit în ochii oamenilor de afaceri dacă eu fac tot timpul un pas înapoi la orice șantaj”, a declarat șeful guvernului.

Ciolacu a precizat că este vorba de salarii de "o mie și ceva de euro pe lună".

 

Guvernul majorează cu 10%, în două tranșe, salariile unor categorii de bugetari! Anunțul lui Marcel Ciolacu

 

 

Mai multe articole despre:
ciolacu guver nu cedez la santaj salarii majorare 10%