MENIU

Cine este profesoara înjunghiată de elevul de 16 ani - mărturiile elevilor 

Profesoara atacată ieri cu un cuțit de către un elev de 16 ani a fost externată din spital. A ajuns apoi direct în fața procurorilor, pentru a da declarații. Tânăra de 26 de ani este profesor debutant la Colegiul Național Ion Creangă, iar colegii atacatorului spun că era un dascăl îndrăgit de elevi. În urmă cu doar câteva luni, prezenta la postul public de televiziune o emisiune în care preda limba japoneză. 

La doar 26 de ani, tânăra din imagini, profesor debutant la Colegiul Național "Ion Creangă" preda deja de doi ani limba japoneză. Le-a câștigat ușor simpatia elevilor.

"Nu o am la clasă dar este o doamnă super în regulă și înțelegătoare din toate punctele de vedere. Este o doamnă iubită de elevi. Nu este vreo problemă din punct de vedere al profesoarei", a spus un elev de la colegiul "Ion Creangă".

Pasionată de limba pe care o predă, a călătorit inclusiv în Japonia, unde a stat timp de un an, pentru a studia cultura niponă. Iar din luna octombrie a anului trecut, dascălul prezintă lecții de japoneză la postul public de televiziune.

În urma atacului, tânăra a fost dusă de urgență la spital. S-a ales cu o rană superficială la nivelul gâtului și a avut nevoie de cusături, spun surse medicale. 

Medicii au considerat că, dată fiind zona în care a fost rănită, viața i-a fost pusă în pericol. Profesoara a fost externată seara trecută și a ajuns apoi în fața procurorilor.