MENIU

Cine este Petru Păun, actorul din Fructul oprit? A captat atenția tuturor chiar de la prima apariţie

A reușit să capteze atenția femeilor, încă de la difuzarea primelor clipuri de promovare ale serialului „Fructul oprit”. Mai mult, chiar de la difuzarea primului episod al serialului, numărul admiratoarelor sale a crescut considerabil.

Este vorba despre actorul Petru Păun, care îl interpretează pe Alex, în „Fructul oprit”, primul serial românesc dramă psihologică. Petru are 30 de ani și puțini știu că nu a făcut actorie dintotdeauna. El a studiat jurnalismul și publicitatea, iar la vârsta de doar 17 ani a pășit pentru prima dată în lumina reflectoarelor. Petru Păun este model internațional și se bucură de un mare succes în afara granițelor.

Cine este Petru Păun, frumușelul cu ochi verzi din serialul „Fructul oprit”?

Cu toate acestea, el a ales să rămână în România, pentru că astăzi a ajuns să joace în serialul „Fructul Oprit”, care este difuzat la Antena 1. Petru Păun joacă alături de actori mare precum: Carmen Tănase, Adrian Titieni, Marian Râlea, Adriana Trandafir, Doru Ana, Adriana Șchiopu, Virginia Rogin, Alina Chivulescu, Michaela Prosan, Mihai Călin, Doinița Oancea, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Alina Pușcaș, Paul Chiribuță, Conrad Mericoffer, Cosmina Dobrotă, Mădălina Anea, Ana Crețu, Mădălina Craiu și Tudor Roșu.

„Fructul oprit”, serialul în care "și bogații plâng". Ce spune Carmen Tănase despre personajul ei

Acest serial este povestea oricărui om care a avut de ales în calea dragostei. Acțiunea ne include pe toți, întrucât implică asumarea unor alegeri importante, curajul de a căuta iubirea și îndrăzneala de a o recunoaște atunci când este găsită, lăsând deoparte orice tip de prejudecată. Scenariul poartă o încărcătură psihologică impresionantă, personajele pendulând între pasiune și onoare, iar odată ce gustă din fructul oprit, tentația va fi tot mai mare.

Sursa: avantaje.ro

Mai multe articole despre:
serial Antena 1 Alex fructul oprit Petru Păun