MENIU

Cine este Bogdan Ioan, noua Voce a României

Bogdan Ioan, antrenat de Smiley, a câştigat marele trofeu "Vocea României" şi premiul în valoare de 100.000 de euro.

Smiley a adus trofeul în echipa sa a treia oară. Antrenorul a fost cucerit de timbrul vocal al lui Bogdan încă din etapa audiţiilor pe nevăzute şi de abilitatea lui de a se transpune în piesele pe care le interpretează. În fiecare etapă a competiţiei a decis să meargă mai departe alături de el, iar publicul l-a ales câştigător.

Bogdan Ioan, câștigătorul Vocea României 2018, a făcut furori pe scena de la Vocea României încă de la prima sa apariție.

Bogdan Ioan este în vârstă de 28 de ani, și a venit la Vocea României de la malul mării, din Constanța. Bogdan Ioan a studiat Arhitectura la Iași, iar până la 17 ani a făcut dans sportiv de performanță.

Dintre jurați, Tudor Chirilă a fost cel care l-a dorit mult pe Bogdan Ioan în echipa sa și i-a spus că ”i-a transmis aceleași emoții pe care le-a simțit în 1992, atunci când a fost la concertul lui Michael Jackson de la București”.

În marea finală, Bogdan a cântat trei piese: "Billie Jean" - singur, "I want to spend my lifetime loving you" - împreună cu Feli şi "În lipsa mea" - împreună cu Smiley.

Extrem de emoţionat şi fericit de rezultat, Bogdan Ioan a declarat: "Sunt foarte fericit. Mă bucur că oamenii au crezut în mine, le datorez totul şi le promit că mă voi apuca serios de studiu. Vreau să fiu din ce în ce mai bun, îmi doresc să am piesele mele şi să ne întâlnim în concerte live, să fim mai aproape. E ceva extraordinar pentru mine, vă mulţumesc din suflet".

Smiley a declarat: "Le mulţumesc tuturor oamenilor care l-au votat pe Bogdan până la titlul de Vocea României. A fost un spectacol pe cinste, am toată aprecierea pentru toţi antrenorii şi pentru toate vocile care au ajuns în finală. Am descoperit voci noi, deosebite în acest sezon. Sper ca Bogdan să ajungă cel puţin până unde a ajuns filmuleţul lui viral.”.

Mai multe articole despre:
finala Vocea României Bogdan Ioan