MENIU

Cine este avocata care o apără pe ucigașa de la metrou?

Magdalena Şerban, femeia care a împins o tânără la metrou și a murit pe loc, este reprezentată de Marinela Rus Grigore, care nu şi-a dorit să se ocupe de acest caz, ci a fost obligată, fiind avocat din oficiu.

”Nu sunt avocat ales, ci dat din oficiu. În seara crimei am fost anunţată că trebuie să mă prezint la Arestul Central. Dacă nu o făceam primeam amendă”, a precizat pentru Click! apărătoarea, care are 18 ani de experienţă în avocatură.

Cei care doresc să primească astfel de dosare se înscriu la Barou pentru a fi repartizaţi. Onorariile lor sunt de 460 de lei pentru fiecare inculpat asistat în cursul urmăririi penale şi alţi 460 de lei în cursul judecăţii, pe fiecare fază procesuală, scrie Click.

Crima de la metrou. Primele imagini de la momentul crimei. Video cu un puternic impact emoţional

Au apărut primele imagini de la momentul crimei de la metrou. Camerele de supraveghere din subteran arată clar cum tânăra este împinsă pur și simplu pe șine. Mai mult, agresoarea ei, care a fost arestată preventiv, o împiedică să se salveze din calea metroului. 

Marți, ora 20 fără câteva minute. Alina Ciucu este pe peron, în stația de metrou Dristor. Brusc și aparent fără motiv, o femeie o împinge violent pe șinele metroului. În imaginile de pe camerele de supraghere se vede cum tânăra de doar 25 de ani reuşeşte să se ridice şi se prinde de marginea peronului. Agresoarea o loveşte însă brutal cu piciorul, iar Alina Ciucu ajunge în fața trenului care tocmai sosea în staţie. Totul se petrece în mai puţin de 20 de secunde, iar la scene asistă, nepăsător, cel puțin un călător. La scurt timp, tânăra moare. Vă avertizăm, urmează imagini cu puternic impact emoțional. 

După crimă, atacatoarea pleacă liniştită. Nu o oprește nimeni. Martorii susţin că, în loc să încerce să ajute, unii călători erau mai degrabă interesaţi să filmeze scenele macabre. 

Mai multe articole despre:
crimă avocată ucigasa de la metrou