MENIU

"Cine citeşte de pe foi nu intră în turul !!" Ironii la adresa Vioricăi Dăncilă

Anunţul oficial privind înscrierea Vioricăi Dăncilă în cursa pentru preşedinţie a devenit moriv de ironii politice"Cine citește de pe foi nu intră în turul doi”, a comentat liderul Pro România Buzău, Felix Rache. 

Rache mai scrie pe pagina sa de Facebook că „toți cei care îl susțineau pe Dragnea o susțin și pe Dăncilă ca să candideze la prezidențiale. Sper să le publice cineva numele celor care astăzi în CEX spun că Dăncilă e cel mai bun candidat al PSD. Poate așa, când o să se facă de rușine Dăncilă, să nu îi mai vedem la televizor că vor să reformeze partidul. Regula este că baronii nu ascultă de om, ascultă de funcție - nu contează că ești hoț sau prost. Cine citește de pe foi nu intră în turul doi! Un minunat slogan de campanie pentru un obiectiv îndrăzneț: locul al treilea!”, a mai scris Felix Rache. Cine citește de pe foi nu intră în turul doi”. Asta spune Felix Rache după ce Viorica Dăncilă a fost votată candidatul PSD la prezidențiale. 

Şi liderul PNL Raluca Turcan a comentat, uşor ironic, nominalizarea. ”Viorica Dăncilă va pierde alegerile prezidenţiale usturător şi va pleca în secunda doi din fruntea Guvernului. Astfel, România va avea şansa să se dezvolte condusă de preşedintele Klaus Iohannis care să lucreze cu un guvern responsabil în faţa românilor şi nu a infractorilor”, a scris Turcan.

Mai multe articole despre:
PNL PSD Pro Romania Dancila