MENIU

Imagini incendiare cu fiica de 16 ani a lui Cindy Crawford. Cum arată! Fanii actriței, șocați

O nouă controversă zguduie lumea modei. În centrul ei se află Chanel şi Kaia Gerber (16 ani), fiica supermodelului Cindy Crawford (52 de ani). Celebra casă de modă a ales-o pe adolescentă să fie imaginea celei mai recente campanii de publicitate, numai că imaginile i-au șocat pe oameni, care și-au arătat indignarea pe rețelele de socializare

Casa de modă Chanel a ales-o pe Kaia Gerber, fiica în vârstă de 16 ani a supermodelului Cindy Crawford, să fie imaginea celei mai recente campanii publicitare.

Însă, în fotografiile de prezentare, fata apare în ipostaze provocatoare. Ea a fost pozată în rochii scurte, pe o canapea din apartamentul fondatoarei casei de modă Coco Chanel, ceea ce i-a deranjat pe fani.

"Ar trebui să aibă o geantă pentru prânz" și "Serios? O tânără de 16 ani? Ce promovaţi, mai exact?" au fost numai două dintre mesajele postate de fani.

Mai mult, unii sunt furioşi că tânăra promovează poşete de mii de euro, pe care adolescenţi de vârsta ei nu şi le permit.

Deşi are o vârstă fragedă, fiica lui Cindy Crawford a defilat deja pentru case de modă celebre printre care Saint Laurent, Prada, Burberry şi Alexander Wang. 

CLICK AICI PENTRU IMAGINI!

 

.

Mai multe articole despre:
Chanel Cindy Crawford kaia gerber