MENIU

Chinezii vor să facă cel mai bun încărcător pentru iPhone

Laptopurile Apple au poate cel mai util conector pentru încărcare. Și cel de iPhone este bine construit, simetric, dar nu este chiar MagSafe. Un proiect pe Kickstarter caută să schimbe asta și are toate șansele să creeze cel mai bun încărcător pentru iPhone.

Dacă n-ai folosit niciodată un laptop Apple, trebuie să știi ce este MagSafe. În loc ca în laptop să intre un conector, pentru a-l încărca, MagSafe se „prinde“ prin magneți de portul de încărcare și apoi începe transferul de energie. Apple a rezolvat oarecum problema conectorului pe 30 de pini odată cu iPhone 5 (utilizatorii îl introduceau uneori greșit), dar tot nu e la același nivel cu ce are pe laptopuri. Proiectul de pe Kickstarter caută să schimbe asta.

Hevo Labs propune Cabin, atât o baterie externă pentru iPhone, cât și un simplu intermediar între un conector magnetic și telefon. Compania e din China, a strâns deja (la ora redactării articolului) aproape 120.000 de dolari, cerând doar 50.000 de dolari inițial, iar proiectul mai are 39 de zile la dispoziție. Totuși, să vedem de ce este atât de interesant proiectul. Citeste mai mult pe playtech.ro.