MENIU

Această cățelușă Chihuahua se pregătea să aibă pui. Dar când i-a născut, stăpânii ei au avut un șoc

Numărul maxim de pui născuți la rasa Chihuahua este de cinci, dar această cățelușă este o adevărată mamă eroină. Coco a bătut toate recordurile și i-a surpins chiar și pe veterinari.

Deși stăpânii ei, Dawn și Bill Slater, au sesizat că avea o burtă foarte voluminoasă, nu bănuiau ce surpriză le-a rezervat micuța Coco.

Până de curând, familia Slater era formată din patru adulți, un adolescent, un bebeluș de 7 săptămâni, un collie, două pisici și trei Chihuahuas. Curând au aflat că una dintre cățeluse urma să aibă și ea pui, iar veterinarii i-au anunțat că va avea cinci, un număr normal pentru rasa ei.

Dar, în momentul nașterii, Coco i-a surprins pe toți atunci când, după al cincilea pui născut, a mai adus pe lume încă cinci căței, fiecare de mărimea unui șoarece.

Când a ajuns la al noulea pui, Down, stăpâna lui Coco, a început să se întrebe dacă se va mai opri. Din fericire, s-a oprit după al zecelea, iar puii sunt sănătoși și cresc.

Mai greu este când trebuie să-i alăpteze, deoarece e nevoie de organizare serioasă, pentru ca fiecare pui să fie hrănit la timp.

Coco va intra în Cartea Recordurilor, într-o categorie aparte, dar recordul absolut aparține altei Chihuahua, care a născut 24 de pui.

Mai multe articole despre:
record pui căţel chihuahua