MENIU

Cheloo, declaraţie şocantă: "I-aş împuşca în cap"

Într-un promo video publicat pe pagina oficială de Facebook a emisiunii „iUmor”, Cheloo declară că s-ar lansa în politică intrând în parlament şi împuşcându-i în cap pe toţi senatorii şi deputaţii. În timp ce reprezentanţii Antenei 1 spun că totul e doar „un pamflet”, avocaţii susţin că rapperul, cercetat sub control judiciar într-un dosar de trafic de droguri, a instigat la omor şi riscă să-i fie interzise apariţiile media.

Intitulat "Cheloo transmite mesaje pozitive umanităţii", înregistrarea video a fost urmărită pe Facebook de aproape 200.000 de oameni şi a fost distribuită de aproape 1.700 de ori, însă nu toţi au apreciat mesajul juratului de la „iUmor”.

"Toată lumea se crede puternică şi violentă"

Întrebat de Mihai Bendeac ce ar face dacă ar fi preşedinte, Cheloo i-a răspuns: "Mesajele pozitive sunt o problemă reală pentru umanitate în 2016. Creează oameni proşti care se cred puternici. Asta e problema azi, toată lumea se crede puternică, violentă, capabilă de orice. În ţara în care nimeni nu face nimic şi toată lumea o ... la calculator, oamenii îşi creează propria realitate inexistentă cu o forţă exterioară pe care noi nu o bănuim. Am o părere foarte proastă despre umanitate în 2016. Lucrurile bune ne duc în jos. Am pierdut chestiile de bază, frate, în ţara asta! E ceva în neregulă, nu ştiu să zic... Mă deranjează foarte tare că aceşti oameni au ocazia să se expună. Îţi jur, pe mine asta mă doare. Bă, nu, proştii nu trebuie expuşi! Ăsta e pericolul real. Nu trebuie văzuţi! Ştiu că ţi se pare stalinist sau hitlerist gândul meu de a gândi... Frate, proştii trebuie ascunşi pentru că lumea s-ar putea să-i ia drept exemplu. Mă doare stomacul când spun chestia asta".

Punctul culminant al clipului de trei minute e atins când Bendeac vrea să afle cum ar intra Cheloo în politică.

"Aş prelua parlamentul într-o zi, i-aş împuşca în cap (pe senatori şi deputaţi – n.r.), aş prezenta, evident, la Antena 1, aş chema o televiziune de calitate... Pac, pac, pac! Aş pune mâna pe portavoce: "Rog populaţia să se alăture! Cine are curaj şi crede că nu va avea aceeaşi soartă să păşească înainte, de azi e parlamentar, dar să fie cu bune intenţii". Şi după aia m-aş duce să mă îmbăt", a răspuns Cheloo zâmbind.

Sursa: ziarulring.ro

Mai multe articole despre:
Cheloo