MENIU

CFR Cluj, învinsă de Celtic în Europa League. Ce a spus Dan Petrescu după meci

Dan Petrescu

Celtic - CFR Cluj 2-0. Campioana României, Cfr Cluj, nu a reușit să repete minunea din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, când s-a impus cu un incredibil 4-3 pe terenul scoțienilor. De această dată, Celtic Glasgow a jucat perfect și a câştigat cu 2-0.

CFR Cluj a suferit prima înfrângere în grupele Europa League, după ce reușise o victorie de senzație pe teren propriu în fața italienilor de la Lazio.

După un egal şi o victorie cu Celtic în Champions League, Arlauskis a salvat o mare ocazie în debutul meciului, dar n-a mai avut ce face la reluarea lui Edouard, cel care a deschis scorul pentru campioana Scoției.

Clujenii s-au bucurat şi ei după câteva minute, dar golul nu a fost validat pentru ofsaid atât la Rondon, cât şi la Boli. În repriza a doua, tot scoţienii au marcat, prin Elyounoussi.

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, a admis superioritatea adversarului, despre care a spus că, alături de Lazio, este favorită la calificare.

"Sunt mulțumit de echipa mea, a dat totul. Celtic are jucători mai buni, nu o poți învinge de două ori. Pentru mine, Celtic și Lazio sunt marile favorite ale grupei. În mod normal, ar trebuie să se califice ambele, dar în fotbal se pot produce surprize", a fost Dan Petrescu după înfrângerea din Scoția, conform Digi Sport.

Mai multe articole despre:
CFR Cluj