MENIU

Cetățean bulgar, atac violent într-o benzinărie din Giurgiu

Un bulgar a intrat într-o benzinărie din Giurgiu, a agresat mai multe persoane, a spart mai multe sticle de băuturi alcoolice și apoi a sustras bani din casa de marcat, amenințând-o pe vânzătoare.

Duminică, în jurul orei 4.40, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că într-o benzinărie din municipiul Giurgiu, a oprit un microbuz bulgăresc din care a coborât un cetățean bulgar de 20 de ani, din cauza faptului că acesta a avut un conflict cu șoferul.

În cele din urmă tânărul bulgar, a intrat în benzinaria respectivă, moment în care a început să agreseze mai multe persoane, a distrus mai multe sticle de băuturi alcoolice și a sustras 480 de lei din casa de marcat, amenințând-o pe vânzătoare.

Polițiștii deplasați la fața locului au intervenit cu promptitudine întrerupând activitatea infracțională a tânărului, scrie Realitatea de Giurgiu.

Acesta a fost imobilizat și condus la sediul poliției, ulterior fiind reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat cu propunere de arestare preventivă.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și tulburarea ordinii și liniștii public, anunță Poliția.

Mai multe articole despre:
Giurgiu bulgar