MENIU

Gheorghe Dincă, la locul unde a aruncat trupul Luizei. Ce le-a spus anchetatorilor?

Gheorghe Dincă a oferit noi informații anchetatorilor. Acesta ar fi indicat locul unde a aruncat trupul neînsuflețit al Luizei. Anchetatori au găsit în locul indicat oase care par a fi umane. 

Oseminte care ar putea fi ale Luizei au fost găsite într-o pădure lângă Caracal. Oasele s-au decoperit într-un loc indicat de Gheorghe Dincă. Acesta susține că oasele ar fi ale Luizei. Urmează ca probele găsite să fie trimise la Institutul de Medicină Legale pentru a fi analizate. 

Gheorghe Dincă ar fi dezvăluit unde ar fi aruncat trupul Luizei la rugămințile unor polițiști care i-ar fi zis că trebuie să spună unde se află cadavrut pentru liniștea părinților și că fața trebuie să aibă și ea o înmormântare creștinească.

Acesta le-ar fi spus polițiștilor unde a aruncat trupul fetei, precizând însă că face acest lucru pentru liniștea sufletului lui.

”Hai că v-am plimbat toată toată săptămână, dar vă spun unde am aruncat trupul pentru liniștea sufletului meu”, le-ar fi spus acesta anchetatorilor.

Mărturisirile ar fi fost făcute în jurul orei 11:00. De asemenea, el ar fi recunoscut că a dat informații false privind locul în care a aruncat trupul neînsuflețit al Luizei.

În locul unde au fost găsite osemintele se află și Gheorghe Dincă: 

Gheorghe Dincă ar fi recunoscut că le-a dat polițiștilor informații false când le-a spus că a aruncat cadavrul în Dunărea sau în Olt.

Motivul ireal pentru care Gheorghe Dincă le-ar fi spus polițiștilor unde a aruncat trupul Luizei

Pădurea se află la mică distanță casa lui Gheorghe Dincă.

Inițial, monstrul din Caracal a declarat că a aruncat trupul Luizei în Olt și după aceea a spus că l-ar fi aruncat în Dunăre. Acum, acesta spune că ar fi procedat la fel în cazul Luizei așa cum a procedat și cu Alexandra.

Anchetatorii au ajuns în această dimineață din nou la casa lui Gheorghe Dincă. Peste 50 de polițiști încearcă să aduce probe din casa groazei din Caracal. Astăzi urmează să se elibereze gunoaiele din curtea acestuia. După aceea, anchetatorii vor sparge gropile betonate din curte. Şi vor face noi percheziții la autoturismul și autoutilitara inculpatului. Deja anchetatorii au găsit în mașina lui Dincă fire de păr și verifică dacă acestea aparţin victimelor. Și tot în mașina lui au găsit țesături arse și fragmete de os.

Tot luni, anchetatorii efectuează cautări în lanurile de lângă Caracal. Lantul de floarea-soarelui se află foarte aproape de locul în care vineri s-au efectuat, de asemenea, căutări. Procurorii ar caută telefonul Luizei. Gheorghe Dincă ar fi declarat că acolo a aruncat dispozitivul. 

Anchetatorii vor începe să cerceteze curtea lui Gheorghe Dincă, tot atunci vor fi sparte și gropile cimentate din curtea locuinței lui.

După ce vor fi adunate toate probele, Gheorghe Dincă va fi transferat la București, unde va fi efectuată expertiza phisihiatrică, iar dacă aceasta are discernământ va fi testat și cu detectorul de minciuni. Tot în Capitală se va realiza și perchezițiile informatice, în prezența lui Dincă. 

DIICOT a transmis un comunicat privind cercetările de duminică de la casa groazei din Caracal:

”Astăzi, data de 04.08.2019, procurorii DIICOT - Structura centrală împreună cu polițiștii specializați din cadrul Poliției Române - delegați au continuat activitățile de cercetare în dosarul cauzei, între care și cele de la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, în urma cărora au fost identificate și ridicate mai multe categorii de urme criminalistice, ce urmează a fi procesate.

Avocatul familiei Luizei Melencu desființează ancheta de la Caracal. Predicție sumbră despre victime

Activitățile de cercetare și căutare în locuința, în dependințele, în autoturismul și în autoutilitara inculpatului nu au fost finalizate, urmând a fi continuate și în cursul zilelor următoare, în mod neîntrerupt, în prezenta inculpatului și a avocatului său.

Menționăm că activitățile de cercetare și căutare care nu presupun prezența inculpatului sunt încă în desfășurare” 

Anchetatorii au găsit noi pete de sânge, precum și un aparat de fotografiat.

Aparatul de fotografiat va fi dus la București, acolo urmând, în prezența lui Gheorghe Dincă, să fie desigilita aparatul foto și să se stabilească dacă conține sau nu informații relevante.

De asemenea, obiectele cu petele de sânge vor ajunge la Institutul de Medicină Legală din București pentru a fi analizate.

Mai multe articole despre:
Caracal Alexandra gheorghe dinca Luiza