MENIU

Celulele canceroase nu pot face faţă acestei plante

Celulele canceroase nu pot face fata acestei plante

Un biochimist, expert în regimuri alimentare, a semnalat acest efect asupra cancerului în articolul intitulat "Sparanghelul şi cancerul", publicat în Jurnalul de Ştiri despre Cancer din 1979. Scrierea sa conţine mărturisiri ale unor pacienţi bolnavi de cancer, care au folosit sparanghel.

Richard R. Vensal, afirmă că sparanghelul ar putea vindecă cancerul. Există unele mărturisiri ale unor pacienţi bolnavi de cancer care s-au vindecat cu ajutorul terapiei cu sparanghel:

1. Un bărbat cu cancer incurabil de ganglioni limfatici era imobilizat. După 6 luni de terapie cu sparanghel, medicii nu au mai găsit nicio urmă de cancer în organism, şi el a redevenit activ.

2. Un bătrân de 68 de ani avea cancer la vezică şi se trata de 16 ani cu citostatice. A început să urmeze terapia cu sparanghel, iar după 3 luni cancerul a dispărut.

3. În 1971, în cazul unui pacient cu cancer la plămâni, medicii au decis, în timpul intervenţiei, că tumoră nu poate fi scoasă pentru a preveni răspândirea cancerului în corp. Rezultatul era fatal. Persoană în cauza a urmat la scurt timp terapia cu sparanghel timp de 3 luni, iar în urmă unor analize cu raze x, cancerul dispăruse.

4. O femeie s-a chinuit ani de zile cu cancer de piele, mai ales că boală avansa rapid. După 3 luni de cură cu sparanghel, lucrurile s-au schimbat în bine, iar pielea s-a însănătoşit.

Reţeta cu ajutorul căreia pacienţii de mai sus au susţinut că s-au vindecat:

Sparanghelul trebuie fiert înainte de folosire. Foloseşte doar sparanghel proaspăt. Fierbe-l aproximativ 3 minute apoi pune-l la blender până e obţine o pastă omogenă. Depoziteaz-o apoi la frigider. Poţi folosi ce cantitate vrei, totul depinde de cât timp vrei să urmezi reţeta.

Consumă 4 linguri pe zi: 2 dimineaţă şi 2 seară. Pastă poate fi diluată cu apă şi consumată că băutură.

Terapia poate fi urmată de orice persoană şi la orice vârstă. Nu este dăunătoare corpului, iar primele rezultate vor apărea în 2-4 săptămâni.

Sparanghelul conţine histonă, o proteină care ajută în procesul de regenerare a celulelor. De fapt, această este componentă care acţionează împotriva cancerului.

Sursa: Secretele

Mai multe articole despre:
tratament cancer terapie sparanghel