MENIU

Cele mai SPECTACULOASE fotografii de nuntă - au escaladat Himalaya pentru ele!

Multe sacrificii pot face mirii, pentru ca fotografiile de nuntă să iasă absolut fenomenale. Nu ne-am fi gândit însă că de dragul unui asemenea scop, doi miri să fie capabili să escaladeze spre cel mai înalt punct de pe planetă (8.848 m)! 

De dragul unor fotografii absolut remarcabile de nuntă, doi miri de 32 și 35 de ani, din Statele Unite ale Americii, au decis să-și înfrunte frica și să marcheze o realizare unică: au ajuns pe Everest și au petrecut acolo 3 săptămâni, în așteptarea momentului favorabil. Mirii au avut grijă să ia cu ei o rochie albă și chiar un costum adevărat de mire.

Imaginați-vă că îndrăzneala mirilor nu a fost suficientă, pentru că aceștia au călătorit alături de un fotograf neînfricat – Charleton Churchill – fotograf de aventură, după cum își spune chiar el.

„Am făcut-o. Încă suntem uimiți. Acest cuplu a făcut schimb de jurăminte într-o tabără de pe Mt. Everest Base Camp (EBC), unde singurul zgomot era al vântului, gheții și pietrelor de sub picioare. Erau împăcați și chiar dacă erau răciți și obosiți, le-a rămas energie ca să se bucure de împrejurimi și să se căsătorească. Ashley și James s-au bucurat de munții care îi înconjurau și a fost o aventură mai mare decât se credea inițial.

Nu am folosit Photohsop-ul. Nu am atins cerul, dar asta s-a întâmplat în ziua nunții lor. Mireasa m-a găsit pe Instagram, anul trecut”, spune fotograful.

sursa

Mai multe articole despre:
Himalaya căsătorie Photoshop charleton churchill