MENIU

Cele mai mari reduceri Elefant.ro la cărți. Colecții întregi de carte, la jumătate de preț

Mall-ul online al familie, Elefant.ro ne aduce, astăzi o super campanie dedicată celor pasionați de citit. 45.632 de titluri diverse pentru cititori diferiți. Cărțile au un discount de 50% pentru orice comandă în valoare de minimum 89,99 lei. Tot ce trebuie să faceți este să folosiți codul BOOK50 înaintea plasării comenzii. Pentru a afla ce edituri sunt eligibile acestei campanii puteti accesa regulamentul AICI. 

Oferta completă pentru cărți poate fi consultată AICI.

Pe o așa vreme, ne cuibărim mai bine în pilota cea pufoasă și ne permitem să visăm ajungând, fie doar și prin citit, în cele mai frumoase locuri.


Pentru inspirație ne-am gândit la cele mai potrivite titluri din oferta Elefant.ro și iată ce am selectat

Prietena mea genială, Elena Ferrante
Elena Ferrante a fost declarată cel mai bine vândut romancier Italian. O scriitoare cu un ascuțit simț care reușeste să zugrăvească în cele mai frumoase culori textele sale. ,,Prietena mea genială’’este primul volum ce face parte din Tetralogia napolitană . O poveste captivantă despre doua prietene care cresc împreună pe străzile cartierelor din Napoli în anii’50. Cartea are o reducere de 34% și poate fi comandată AICI.

101 lucruri pe care trebuie sa le stii despre corpul uman

O călătorie fascinantă prin corpul uman. Un mic ghid ce vă arată pas cu pas funcțiile organelor, ce rol are fiecare, cum este transportat sângele și multe alte curiozități. Pe site-ul elefant.ro are o substantial reducere de 40%. Detalii aflați AICI. 


Paște fericit, Matei!
O cărticică frumos colorată și cu o poveste ce îi va fascina pe cei mici, potrivită a fi cel mai de preț cadou de Paște. Cartea este apărută la editura Nemi și are un preț foarte mic. Convingeti-vă AICI. 


Esti ceea ce gandesti! Principii taoiste pentru zilele noastre

Cartea scrisă de dr. Wayne W. Dyer poate fi acea mână de ajutor în zilele când ne simțim la capătul puterilor. Autorul ne recomandă să parcurgem în tihnă filele acestei cărți, la sfârșitul cărora vom privi cu alți ochi lumea. Pe site-ul online Elefant.ro o puteți comanda cu 385 discount. Aflați detalii AICI. 

Coco Chanel

Viața bate filmul! Gabrielle Chanel este unul dintre marii creatori de modă ai secolului XX, alături de Givenchy, Lacroix, Dior, Yves Saint Laurent. ,,Coco Chanel’’ vă invită să cunoașteți omul, profesionistul și femeia care a fost considerată o nonconformistă. Cartea apărută la editura RAO are un discount de 39% pe site-ul elefant.ro AICI. 

Ultimii martori
,,Ultimii martori’’ aparține scriitoarei de excepție Svetlana Aleksievici și prezintă povestea sfâșietoare a copilăriei în vreme de război. A apărut la editura Litera anul trecut și conține 352 de pagini pe care le veți parcurge pe nerăsuflate, așa impact are textul scris de fosta jurnalistă care a câștigat Premiul Nobel pentru Literatură în 2015 cu ,, Razboiul nu are chip de femeie.’’ 35% reducere vă așteaptă dacă comadați astăzi cartea AICI. 


Eleganța ariciului
O carte ce ar trebui să se regăsească în fiecare bibliotecă este ,,Eleganța ariciului’’ scrisă de Muriel Barbery. O poveste despre aparanțe și cum ele ne înșală, o reflectare asupra propriei existențe. Merită citită și poate fi comandată AICI. 


Spovedania unui preot ateu
A apărut în 2017 la editura Curtea Veche și încă de la început a fost o carte intens comentată, pe care vă lăsăm să o descoperiți pe site-ul celor de la elefant.ro AICI. 


Copilul invizibil
Gaspar Gyorgy aduce în atența cititorilor un subiect delicat: copilul pierdut în viața de adult. Pe al vostru când l-ați văzut ultima oară? O intrebare la care avem de reflectat și la care găsim răspuns în paginile acestei cărți ce are o reducere de 38%. Cartea poate fi găsită AICI. 


Mândrie și prejudecată
O carte clasică ce merită recitită și o poveste ce poate fi regăsită în fiecare an, secol și în orice colț de lume. Jane Austen este una dintre scriitoarele britanice apreciate. Detalii despre carte puteți găsi AICI. 


Oferta completă pentru cărți poate fi consultată AICI.

Mai multe articole despre:
null