MENIU

Cele mai eficiente leacuri cu rostopască

Rostopasca este una dintre plantele cu cele mai mari puteri de vindecare, fiind recomandată la tratarea a nenumărate afecţiuni. Conţine flavonoizi, vitamina C, săruri minerale, saponoide, ceea ce o face atât de eficientă. Iată care sunt bolile în care leacurile cu rostopască îţi pot fi de ajutor!

Rostopasca te scapă de negi

Fiindcă este cunoscută pentru faptul că vindecă negii, i se mai spune şi iarbă de negi. Rupi tulpina şi aplici sucul care se scurge din plantă, pe neg. Repeţi acest lucru de două ori pe zi, până când vei reuşi să scapi de problemă. Este indicat să aplici din sucul plantei încă o săptămână, chiar dacă negul a dispărut.

Rostopasca grăbeşte şi vindecarea rănilor (datorită calităţilor antibcateriene), este de ajutor în eczeme şi celor care suferă de psoriazis. Totodată, planta este eficientă şi în procesul de vindecare al rănilor.

 

Ajută bolnavii de hepatită

 

Rostopasca este utilă şi celor care au hepatită. Se dizolvă câte 10-15 picături de tinctură în puţină apă. Se poate administra şi sub formă de pulbere, timp de trei săptămâni. Se iau câte 5 grame de pulbere din plantă, de trei ori pe zi. Tinctura este de ajutor şi dacă ai fost diagnosticat cu o boală a bilei.

 

Află în ce situații este utilă rostopasca AICI

 

Mai multe articole despre:
leacuri Rostopasca