MENIU

Cele mai comune 5 mituri de frumusețe. Tu încă îl mai crezi pe al 3-lea?

Câte sfaturi de frumusețe nu ai auzit de-a lungul vieții? Unele par prea bune pentru a fi adevărate și, de cele mai multe ori, chiar sunt. Cel mai bine ar fi să te documentezi înainte de a încerca un truc, pentru că unele s-ar putea chiar să facă mai mult rău decât bine. 

Am adunat pentru tine o colecție a celor mai comune sfaturi de frumusețe care, din păcate, nu funcționează. 

MITUL #1: Dacă îți perii părul foarte des, devine mai moale și mai sănătos 

Din contră: dacă îți perii prea des părul, s-ar putea chiar să îl rupi și să se deterioreze.

MITUL #2: Împinge rimelul în tub pentru a nu se forma cocoloașe 

Este total greșit să procedezi așa! Dacă scoți și bagi la loc periuța în tubul de rimel în mod regulat, vei usca produsul. În plus, va intra aer în tub, ceea ce favorizează dezvoltarea bacteriilor. Așadar, trebuie să scapi imediat de acest obicei.

MITUL #3: „Nu ieși afară cu părul ud, o să răcești”

De câte ori nu am auzit replica asta! Sau varianta „Să nu te culci cu părul ud”. Aiureli! S-ar putea să îți fie un pic răcoare, însă nu ai motive de îngrijorare.

MITUL #4: Dacă mănânci ciocolată, îți ies coșuri 

Este parțial adevărat: mâncarea nesănătoasă îți afectează pielea, însă puțină ciocolată nu va avea un efect dezastruos asupra tenului tău.

MITUL #5: E bine să îți speli părul în fiecare zi 

Nici pomeneală! Dacă te speli pe cap în fiecare zi, nu faci decât să îți îndepărtezi uleiurile esențiale și să îți usuci părul. Cel mai bine ar fi să îți speli părul o dată la două zile, cel mult.

sursa

Mai multe articole despre:
sănătate ciocolata frumuseţe păr rimel mituri