MENIU

Cele mai bune sucuri pentru dietă

Cele mai bune sucuri pentru dietă

Anotimpul cald se apropie foarte repede, aşa că s-ar putea să-ţi doreşti o silueta care să stârnească invidie printre apropiatele tale şi dorinţe arzătoare în bărbaţii pe care ai pus ochii. Pentru asta va trebui să ai un regim alimentar strict, dar care să nu-ţi afecteze sănătatea.

În primul rând trebuie să precizăm faptul că exerciţiile sunt foarte importante, iar în complementarea acestora vine şi hidratarea eficientă care va ajuta organismul să funcţioneze în parametri normali, păstrându-te sănătoasă şi frumoasă într-acelaşi timp.

Noi venim în ajutorul dumneavoastră cu o propunere care să vă ajute să evitaţi chinurile presupuse de o dietă care poate fi foarte drastică şi vă vom recomanda câteva sucuri care vor face minuni pentru dumneavoastră.

Dimineaţa alegeţi să consumaţi apă cu lămâie sau cu suc de lămâie în loc de cafea. Acest obicei vă va ajuta să vă porniţi organismul mult mai uşor la primele ore ale zilei, bucurându-vă într-acelaşi timp şi de o băutură gustoasă care să vă trezească. În plus, acest mix ajută şi la eliminarea cu uşurinţă a unor toxine din corp.

O altă combinaţie gustoasă este smoothie-ul pe baza de fructe ce ajută la scăderea în greutate cu uşurinţă.

Mai mult pe lyla.ro

Mai multe articole despre:
dietă suc slăbit