MENIU

Cele mai bune afrodisiace pentru femei

Cele mai bune afrodisiace pentru femei

Pentru ca femeile să intre în dispoziţia necesară de a întreţine relaţii sexuale fantastice, bărbaţii trebuie să fie atenţi la vorbe şi la comportament.

Ei bine, dorinţa de a face sex cu o anumită persoană nu se rezumă neapărat la acest aspect. Băuturile, muzica şi chiar mirosul pot avea efecte imediate asupra libidoului femeii. În articolul de mai jos veţi află cele mai importante afrodiziace pentru femei, aşa că ar fi bine să citiţi cu atenţie!

Dacă vorbim de alcool, atunci şampania sau vinul roşu sunt alegerile pe care trebuie să le faceţi pentru o seară plină de pasiune şi dorinţa. Aromele florale sau fructate ajută la destindere şi încredere în sine, iar acidul carbonic din băutură va ajută la inserarea alcoolului în sânge cu uşurinţă, astfel instalându-se dezinhibarea. Pentru o seară plină de fantezie, şampania de calitate este cea mai bună alegere pentru o femeie, iar ea nu se va da înapoi de la absolut nimic!

Dacă tot am adus aminte de miros, ar fi bine să ştiţi că parfumurile cu vanilie vor stârni cele mai interesante senzaţie într-o femeie. Compusul vanilină aflat în esenţă de vanilie sau în baton este un afrodiziac foarte bun. Aplicat un pic după urechi, va stârni cu siguranţă "pofte" interesante.

Continuarea pe lyla.ro

Mai multe articole despre:
femei afrodisiace