MENIU

Cele mai bune 5 trucuri care te ajută să arzi rapid grăsimile

Cele mai bune 5 trucuri care te ajută să arzi rapid grăsimile

Vrei să scapi mai repede de kilogramele în plus? Învață cele mai bune trucuri care te ajută să arzi grăsimile rapid!

Pe lângă atenția maximă acordată alimentației și sportul efectuat cu regularitate, mai poți să incluzi în planul tău aceste trucuri care sunt recunoscute pentru faptul că ajută corpul să ardă grăsimile mai repede.

1. Consumă zilnic ardei iute

Ardeiul iute sau fulgii din ardei iute constituie unul dintre cele mai eficiente trucuri care ajută la accelerarea metabolismului, intensificând arderea grăsimilor. Ardeiul iute conţine capsaicină, o substanţă care accelerează arderea grăsimilor şi suprimă pofta de mâncare. Potrivit unui studiu apărut în American Journal of Clinical Nutrition, persoanele care obişnuiesc să consume ardei iute mănâncă cu 200 de calorii mai puţin la următoarea masă şi este stimulată arderea grăsimilor din zona abdominală.

2. Consumă la micul dejun ouă, spanac și ulei de măsline extravirgin

Ouăle au un conţinut ridicat de proteine şi arginină care ajută la slăbit. De asemenea, un studiu apărut în Journal of Dietary Supplements arată că persoanele obeze a căror dietă a fost suplimentată cu arginină au slăbit mai mult şi mai rapid spre deosebire de cele care nu au avut acest ingredient în dieta lor. Consumă ouăle fierte, jumări sau poşate alături de o salată de spanac stropită cu zeamă de lămâie şi ulei de măsline care furnizează grăsimi sănătoase.

Citeşte continuarea pe eva.ro.