MENIU

Cel mai eficient remediu cu bicarbonat de sodiu pentru rinichi

Afecțiunile renale sunt unele dintre cele mai răspândite la nivel mondial. Ca să îți faci o idee, infecțiile urinare sunt a doua cauză de mortalitate în lume, după cele respiratorii. Există, însă, un remediu cu bicarbonat de sodiu pentru rinichi a cărui eficiență a fost dovedită de studii științifice.

Cum acționează bicarbonatul de sodiu asupra rinichilor

Administrat pe cale orală, bicarbonatul aduce numeroase beneficii funcționării rinichilor: combinat cu dializa, bicarbonatul trece direct în sânge. El împiedică deteriorarea rinichilor și neutralizează acizii prezenți în alimente (sulful, fosforul, azotul), favorizând absorbția lor de organism fără să dăuneze rinichilor.

Citește și Cele mai comune 6 obiceiuri care distrug rinichii

Acest remediu pentru rinichi este eficient și în cazul altor probleme de sănătate. Spre exemplu, în cazul pacienților cu cancer care fac chimioterapie, bicarbonatul contracarează efectele secundare ale acesteia. De asemenea, bicarbonatul este un excepțional detoxifiant pentru întregul organism.
Cum folosești remediul cu bicarbonat de sodiu pentru rinichi

Poți să te bucuri de rinichi sănătoși, urmând o cură cu bicarbonat de sodiu destul de ușor de ținut. Așadar, în primele 3-5 zile ale curei, ia o jumătate de linguriță de bicarbonat și ține-o sub limbă până se dizolvă.

În următoarea etapă a tratamentului cu bicarbonat pentru rinichi, dizolvă o linguriță de pulbere în 1,5 l apă și bea lichidul de-a lungul unei zile.

Cura cu bicarbonat de sodiu pentru rinichi poate dura 1-2 săptămâni și poate fi ținută de 2-3 ori pe an.

De asemenea, pentru ca acest remediu cu bicarbonat de sodiu pentru rinichi să dea rezultatele așteptate, sunt necesare adoptarea unei alimentații echilibrate și sănătoase, consumul unei cantități suficiente de apă, o activitate fizică oricât de ușoară, dar regulată și un somn odihnitor.

Sursa: avantaje.ro

Mai multe articole despre:
rinichi cură bicarbonat