MENIU

CEL MAI BUN telefon cu Android: Iată de ce o să te ÎNDRĂGOSTEȘTI de un așa gadget!

Motorola a renăscut din abisul uitării și delăsării undeva spre finalul anului 2013, când a lansat Motorola Moto X. 

Motorola Moto X din 2013 avea Android aproape stock, foarte bine optimizat, și un sistem interesant de notificări, folosind din plin ecranul AMOLED. În 2014, Moto X 2nd gen duce toate ideile acelea mai departe. Atât LG, cât și Motorola au implementat două moduri foarte bune de a activa telefonul fără să trebuiască să apeși vreun buton. Ca minus, la Motorola nu poți bloca telefonul printr-un gest double tap sau printr-un mișcare a mâinii peste senzori.

Ca hardware, nu pot menționa nimic despre Moto X (2014) până nu vorbesc despre design și „cum se simte“. Are un șasiu din metal, care încadrează un telefon disproporționat. Rama e mai îngustă spre bază și telefonul e mai gros spre camera foto. Această construcție îi conferă o așezare foarte bună în mână, chiar dacă suprafața spatelui nu este cea mai aderentă (e o imitație din plastic a lemnului).

Apoi, când privești ecranul de deasupra observi simetria preluată și la Nexus 6. Deasupra ai casca pentru apeluri vocale, la bază ai difuzorul. Nu e chiar sunetul de HTC One (M8), dar este foarte bun, iar un plus e poziționarea difuzorului pe față și nu pe spate ca la Samsung sau LG.

Află de la Playtech de ce Motorola Moto X e cel mai bun Android

 

 

 

Mai multe articole despre:
Motorola smartphone Android moto x