MENIU

Cel mai bun sistem de operare are PROBLEMELE lui. Cum îl faci PERFECT

<p>Apple MacBook Air</p>

Mac OS X nu este perfect. Deşi ar putea fi clasificat ca fiind mai stabil decât Windows, e bine să ştiţi cum rezolvaţi problema atunci când nu porneşte.

Se întâmplă rar şi e mai degrabă o problemă hardware decât software. Cu toate acestea, un MacBook, un iMac sau un Mac Pro nu sunt sisteme infailibile, iar  nu este un sistem de operare perfect. Se poate întâmpla să nu pornească, să se blocheze la un mesaj de eroare sau să devină incredibil de lent.

În astfel de situaţii trebuie iniţiatele aşa numitele etape de troubleshooting. Practic, trebuie să urmaţi mai mulţi paşi în speranţa de a remedia problema. Dacă nici unul nu funcţionează în cazul vostru particular, trebuie să ştiţi o metodă rapidă de reinstalare a sistemului de operare.

Totul pleacă de la nişte comenzi, nişte combinaţii de taste pe care le apăsaţi sau le ţineţi apăsate imediat după pornirea Mac-ului. Aceste scurtături apelează nişte unelte integrate în OS X într-un mod foarte similar cu ceea ce . Dacă nu funcţionează din prima, este foarte probabil să fi ratat momentul exact în care trebuie să le apăsaţi. Închideţi computerul şi încercaţi din nou.

Indiferent dacă aveţi un sistem cu  instalat în Bootcamp sau pur şi simplu vreţi să porniţi sistemul de pe un stick USB sau un CD/DVD, trebuie să intraţi în 

Vezi cum faci sistemul Mac OS X mult mai stabil






Mai multe articole despre:
Windows Mac OS X OS X