MENIU

Cei mai buni amanţi ai horoscopului. Cu ei trebuie să te iubeşti măcar o dată

<p>Singurul lucru despre femei pe care niciun om de ştiinţă nu a reuşit să-l descifreze</p>

Satisfactia sexuala este, fara doar si poate, esentiala intr-o relatie. Cine afirma altceva minte! Un partener priceput la pat va mentine flacara aprinsa in cuplu, stimuland pasiunea pentru mult timp. Dar cum recunosti persoanele care stiu ce trebuie sa faca in dormitor?

Ei bine, iata care sunt zodiile care dau cei mai buni amanti, acei barbati pe care trebuie sa ii intalnesti in viata ca sa stii ce inseamna cu adevarat amorul carnal:

Scorpion

Scorpionul adora fanteziile sexuale, astfel ca e de dorit pentru orice femeie care e deschisa sa experimenteze orice in materie de amor. Este sexy si emana o carisma extrem de intresanta, care atrage orice femeie. Practic, se spune despre el ca insasi infatisarea sa este un adevarat preludiu. Scorpionului nu doar ii place sexul, ci este de-a dreptul obsedat de el. Sexul ii da putere, miscarile sale sexuale fiind foarte dificil de anticipat.

Fecioara

Obraznic in materie de amor este si nativul din zodia Fecioara. Chiar daca la prima vedere este serios si introvertit, cand ajunge in dormitor pur si simplu se dezlantuie, devine o adevarata fiara, un amant foarte priceput. Ii place sa fie dominat de catre femeie, dar in acelasi timp sa fie el cel care ii da indicatii despre cum sa se miste si ce sa faca. Are un apetit sexual foarte crescut si chiar daca in viata de zi cu zi este un meticulos, in dormitor lasa orice regula deoparte.

Citeşte continuarea pe ele.ro.

Mai multe articole despre:
amanţi zodii sex amanţi horoscop amant horoscop