MENIU

Cea mai scumpă mașină la mâna a doua vândută vreodată

Cea mai scumpă mașină la mâna a doua vândută vreodată. Un Ferrari 250 GTO Berlinetta a devenit cea mai scumpă mașină la mâna a doua vândută vreodată, după ce a fost achiziționat recent la o licitație pentru colosala sumă de aproximativ 38 de milioane de dolari, relatează agenția DPA, potrivit AGERPRES.

Cea mai scumpă mașină la mâna a doua vândută vreodată. Exemplarul, vândut în cadrul licitației organizate de casa de licitații Bonhams, i-a aparținut lui Fabrizio Violati, un important om de afaceri italian, iubitor al acestui model și al curselor de mașini.

Doar 39 de exemplare ale acestui model au fost produse între 1962 și 1964 la fabrica firmei de la Maranello, iar pentru mulți dintre pasionații mărcii este cel mai frumos model de Ferrari creat vreodată. Cele mai multe exemplare (23) au culoarea roșie, iar restul au fost vopsite în negru, verde, albastru sau chiar argintiu și galben.

Printre celebritățile care s-au bucurat de acest model de Ferrari se numără designerul Ralph Lauren, bateristul de la Pink Floyd, Nick Mason, și moștenitorul imperiului Walmart, Robson Walton.

Mai multe articole despre:
maşină mână două vreodata vândută cea mai scumpă