MENIU

Cea mai întunecată triadă din zodiac. Consecințe dezastruoase

Cea mai întunecată triadă din zodiac. Consecințe dezastruoase

Felul în care sunt aliniate planetele ne poate influența viața atât în mod pozitiv, cât și în mod negativ. O conjunctură perfectă între anumite planete poate duce la dezastre atât pe plan individual, cât și pe plan colectiv. Pe plan individual, cele mai afectate vor fi zodiile care sunt guvernate de aceste planete. Pe plan colectiv, deciziile luate la nivel individual vor avea consecințe dezastruoase asupra celorlalți.

Se pare că doar trei planete pot duce la dezastru, odată aliniate. Caracteristicile acestor planete fac din ele o forță distructivă de neoprit. Iată care sunt aceste planete!

Mercur

Mercur ne influențează mintea și modul în care o folosim. Mercur, mesagerul zeilor, guvernează comunicarea – cum ne raportăm celorlalți și cum ne înțeleg ceilalți. Inteligența, limbajul, discursul, scrisul și toate formele de comunicare se află sub influența lui Mercur. Această planetă guvernează Gemenii și Fecioara, pământul fiind elementul ei.

Atunci când puterea lui Mercur este prea mare sau când predomină, această planetă poate duce la dezlănțuirea emoțiilor fără motive întemeiate și ne poate face să avem o natură foarte critică și cinică. Atunci când este poziționată greșit, planeta Mercur ne face să acționăm pe baza emoțiilor și a instinctului, nu pe baza rațiunii. De asemenea, aceasta ne poate crea dificultăți de învățare și de înțelegere și ne poate afecta sistemul nervos. Atunci când este în conjunctură cu alte planete malefice, poate fi distructivă.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.