MENIU

Ce zodii vor avea probleme în dragoste primăvara aceasta

Ce zodii vor avea probleme în dragoste primăvara aceasta

În sfârșit putem vorbi despre primăvară! Și pentru că razele soarelui ne-au înveselit puțin, am vrut să aflăm ce ne așteaptă în dragoste, din punct de vedere astrologic, în acest sezon. Din păcate, am aflat că sunt câteva zodii care vor trece prin momente de cumpănă și vor avea probleme amoroase în săptămânile următoare… Iată care sunt acestea!

Nativii zodiei Taur sunt prea încăpățânați

Știam că Taurii sunt încăpățânați, dar, din nefericire, încăpățânarea s-ar putea să le provoace probleme în dragoste în această primăvară. Cei care sunt deja în relații ar trebui să aibă grijă la limbaj și la felul în care se comportă cu partenerul de cuplu, pentru că riscă să rămână singuri.

Pe de altă parte, Taurii singuri ar trebui să nu mai fie atât de încăpățânați și perfecționiști, pentru că partenerul perfect la care ei visează pur și simplu nu există! Cu toții avem mici defecte, iar dacă ei nu se vor relaxa puțin, din acest punct de vedere, riscă să rămână singuri mult timp de acum încolo.

Săgetătorii ar trebui să aibă mai multă încredere în ei

Pentru Săgetătorii singuri, primăvara 2016 poate aduce oportunități interesante, din punct de vedere amoros. Totuși, dacă nu vor avea mai multă încredere în ei, Săgetătorii riscă să rateze orice șansă la o relație și de această dată.

Pentru nativii Săgetător care sunt implicați deja în relații, primăvara s-ar putea să fie însă ceva mai plăcută, din punct de vedere amoros. Cu toate acestea, nici lor nu le-ar strica un plus de încredere în sine. Nimeni nu vrea să fie într-o relație cu un om fără personalitate, scrie unica.ro.