MENIU

Ce trebuie să mănânci ca să ai un ten perfect. TOP 5 alimente - minune pentru pielea ta

Ce trebuie să mănânci ca să ai un ten perfect. TOP 5 alimente - minune pentru pielea ta

Nu este un lucru neştiut faptul că ceea ce mâncăm influenţează felul în care arătam. Mai mult decât atât, există alimente care ne pot face să arătăm mult mai bine, dacă le consumăm în mod frecvent.

Iată un top 5 al alimentelor - minune, care fac miracole pentru pielea ta. 

PAPAYA – Cu un conţinut bogat de vitamine, este un foarte bun antioxidant. Datorită activităţii sale enzimatice, asigură o exfoliere completă şi în profunzime, eliminând impurităţile.

UNT DE KARITE  - abundă de lipide recunoscute pentru acţiunea lor nutritivă, emolientă, tonifiantă şi elasticizantă, protejând în mod natural pielea împotriva efectelor dăunătoare ale radiaţiilor solare şi a procesului de îmbătrânire cutanată.

ULEI DE MIGDALE DULCI – un ulei bogat în acizi graşi nesaturaţi, ce se absoarbe rapid în piele. Este indicat pentru efectele sale hidratante, de regenerare a stratului lipidic cutanat şi de remineralizare.

ULEI DE AVOCADO – ideal pentru pielea uscată şi deshidratată, acest ulei are acţiune emolientă, regenerantă şi de protecţie. Joacă un rol important şi în lupta împotriva razelor UV. 

ANANAS – are efecte antiinflamatoare, precum şi de absorbţie a edemelor locale. Exfoliază şi netezeşte pielea.

Sursa

Mai multe articole despre:
sănătate mâncare alimente piele alimente minune