MENIU

Ce spune despre tine prima vocală din numele tău

Prenumele are o influenţă activă asupra comportamentului în timp ce numele de familie are o influenţă pasivă şi secundară, reprezentând o tendinţă ereditară. Prenumele, ca orice cuvânt, are o anumită vibraţie care ne creeaza în minte o anumită stare pozitivă sau negativă, de atracţie sau de respingere. 

Iată ce semnificație are prima vocală din numele mic, potrivit libertateapentrufemei.ro

 A, vocala ambițioșilor

Dacă prima vocală din numele tău, fie el Amalia sau Gabriela, este a, litera persoanelor ambițioase, independente și determinate. Ea arată despre tine că ești foarte greu de influențat și că alegi întotdeauna calea directă, când alții preferă căile ocolite, dar mai sigure. Puțini știu despre tine că îți place să deții controlul, pentru că încerci să ascunzi acest lucru, dar va ieși la lumină în situațiile tensionate. Ești curajoasă și îndrăzneață, dar numai când ești sigură pe victorie.

E, vocala firilor pasionale

Chiar dacă respecți regulile și îi urmezi pe cei din jur, în adâncul sufletului tău știi că ești o rebelă și că ai nevoie de mai multă libertate. Ești o fire complexă și pasională, iar acest lucru va ieși la iveală când te vei îndrăgosti cu adevărat. Nu este exclus să te căsătorești de mai multe ori sau să trăiești mai multe iubiri pasionale. Ești original, versatilă și ai capacitatea de a citi în sufletele oamenilor, ceea ce te ajută să te ferești de mincinoși și impostori.

I, vocala firilor emotive

Ești atentă, grijulie și sensibilă. Ai un simț artistic dezvoltat, iubești lucrurile frumoase și ai mult bun gust în ceea ce privește hainele, bijuteriile și decorațiunile. Dar firea ta emotive ar putea, uneori, să îți creeze neplăceri, dacă nu găsești un echilibru. Nu te lăsa mereu impresionată de drama sau emoțiile celorlalți. Se spune că plângi ușor, de aceea trebuie să privești cu mai multă detașare situațiile critice din jurul tău.

O, vocala moraliștilor

Ai o voință puternică și te ghidezi în viață după reguli bine conturate. Ai standarde morale ridicate, poate ești și profund religioasă, și aștepți de la oamenii din jurul tău să respecte lucrurile pe care tu le respecți. Cu toate acestea, ești o fire emotivă, te poți enerva foarte ușor și ai tendința să fii geloasă, dacă nu ești în centrul preocupărilor persoanelor apropiate. Pe de altă parte, ai o imaginație bogată și însăilezi tot felul de povești cu ușurință.

U, vocala persoanelor intuitive

Se spune că vocala aceasta este semnul firilor creative și intuitive, deosebit de inteligente, care știu să speculeze situațiile profitabile. Poți avea mult noroc în viață, dacă pui mai mult accent pe intuiția ta. Cu toate aceastea, de multe ori pierzi ceea ce câștigi, pentru că nu știi să păstrezi. Pe de altă parte, ai talentul să apari la locul și la momentul potrivit pentru a beneficia de noi avantaje. Profită de șarmul tău și vei atrage simpatia tururor!

Mai multe articole despre:
nume prenume semnificaţie vocala