MENIU

Ce spune Dan Bittman despre fiul lui, anchetat într-un dosar de trafic de droguri

Ce spune Dan Bittman despre fiul lui, anchetat într-un dosar de trafic de droguri

Detalii halucinante ies la iveală despre fiul cel mare al lui Dan Bittman (56 de ani), Alexandru (20 de ani), anchetat într-un dosar privind traficul de droguri. Tânărul a fost audiat de procurorii de la DIICOT (Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism) într-un dosar privind traficul și consumul de droguri.

Oficialii DIICOT au confirmat pentru Click! existența unui dosar în care a fost implicat Alexandru Bittman, cu precizarea că acest dosar este mai vechi. În urma audierilor, procurorii au decis să nu îl pună pe Alexandru sub acuzare. Cantitatea de droguri cu care a fost depistat fiul lui Bittman era destinată consumului personal și nu era deținută în vederea comercializării, astfel că nu a putut fi acuzat de trafic de stupefiante.

Contactat de Click!, Dan Bittman, solistul trupei Holograf, i-a luat apărarea fiului său cel mare și a fost destul de rezervat în declarații. „Este o prostie tot ce se spune, este o prostie a presei! Punct!”, ne-a declarat Bittman.

Mai multe articole despre:
droguri Dan Bittman fiu