MENIU

CE SALARII se plătesc într-o firmă de producţie, de la muncitori la director

<p>Angajații răm&acirc;n cu mai mulți bani din salariu</p>

Un specialist în marketing care lucrează pentru o companie de producţie din România ia mai puţin de 700 de euro net pe lună.

Tot în jurul a 700 de euro lunar câştigă şi un reprezentat de vânzări sau un administrator de vânzări din aceeaşi industrie, fiind printre cel mai prost plătiţi oameni de vânzări din economie, potrivit zf.ro.

Un director de vânzări care lucrează pentru un o companie cu activităţi de producţie  de pe piaţa locală câştigă circa 1.600 de euro net pe lună, de aproape trei ori mai puţin ca un angajat ce ocupă aceeaşi funcţie în cadrul unui distribuitor din comerţ, potrivit unor informaţii centralizate de firma de payroll şi administrare de per­sonal PayLogic pentru furnizorul  local de training Trend Consult.

Muncitorii din producţie au salarii care pornesc de la 250-300 euro şi nu trec de 500-600 euro, potrivit informaţiilor din piaţă.

În prezent, comerţul, agricultura şi sectorul financiar se numără printre in­dus­triile care îşi plătesc cel mai bine oa­menii de vânzări. Un director de vânzări din cadrul unui distribuitor ajunge să câştige şi peste 4.500 de euro net pe lună.