MENIU

Ce să faci ca să nu mai simți nevoia sa mănânci mult. Trei trucuri foarte simple

Dacă simți că nu poți respecta o cură de slăbire, s-ar putea ca aceste trei probleme de mai jos să fie cele care îți pun bețe în roate, de fapt. 

Pune în practică aceste sfaturi și nu vei mai fi niciodată tentat sa mănânci mai mult decât trebuie sau alimente nesănătoase. 

Cum să scapi de mâncatul ”din cauza stresului”

Când vă simțiți stresat, faceti altceva decât să mâncați. O plimbare scurtă sau un duș ar putea să vă ia gândul de la mâncare, conform yve.ro. 

Renunță la mâncatul pe fugă

Un alt obicei la care e greu să renunțăm, mai ales că nu avem niciodată destul timp liber, este mâncatul in fața calculatorului sau al televizorului. Chiar dacă sunteţi pe fugă, este important să vă luaţi răgazul de a mesteca bine şi de a savura mâncarea.

Nu mai ține dulciuri în casă

Cu toate acestea, cel mai greu este să rezisti tentatiilor culinare dulci, delicioase, dar pline de calorii. Dacă simți că orice ai face, pânîă la umră tot vei ronțăi un baton de cereale plin de zahăr sau o ciocolată, indicat ar fi să scoți de tot aceste produse din frigidferul și bucătăria ta. Umpleți frigiderul sau cămara cu alimente naturale, nu cu prăjituri, fursecuri sau bomboane şi vă veţi uşura mult situaţia.

 

Mai multe articole despre:
dietă alimente cură de slăbire macare