MENIU

Surprize mari la Bacalaureat. Ce note au luat Ilinca Băncilă şi Nicole Cherry

Ilinca Băcilă și Nicole Cherry au aşteptat cu sufletul la gură rezultatele la BAC. Reprezentanta României la Eurovision 2017 se pregătește intens pentru admiterea la facultate și își dorește să devină actriță. 

Ilinca Băcilă și Nicole Cherry sunt două dintre cele mai iubite artiste de la noi, iar anul acesta au avut de susținut examenul maturității, pentru care s-au pregătit și… nu prea. Lipsa timpului, fiind mai mereu pe scenă, le-a împiedicat pe fete să se pregătească temeinic, însă, chiar și așa, acestea sunt încrezătoare.

Nicole Cherry a luat note foarte bune la Bacalaureat, iar după ce s-au afişat rezultatele în această miercuri, toată lumea a putut vedea că la Limba şi Literatura Română artista a luat nota 7,5, la Istorie 8,8, iar la Geografie avut nota 8,9. Media totală a cântăreţei a fost de 8,25.

Ilinca Băcilă a obţinut media 8,13. La Română, ea a luat nota 8, la Istorie 7, iar la Geografie 9,49.

REZULTATELE LA BAC 2017 pot fi consultate AICI

“Am emoții mari. Chiar îi spuneam mamei că am emoții. Asta pentru că eu am învățat cu o săptămână înainte să dau examenul. Nu prea a fost timp. Nu mă gândesc că nu o să iau BAC-ul, dar să fie și o notă cât de cât ok. Nu o să fac contestație, nu are rost. Mai departe, vreau să dau la UNATC. Sper să am timp să mă pregătesc, pentru că trebuie să prezint o poezie și un monolog. A doua variantă ar fi Facultatea de Limbi Străine. Mi-ar plăcea să studiez araba și ebraica. Însă, priama alegere este teatrul”, a declarant Ilinca pentru Libertatea.

Cu ceva timp înainte de a susține Bacalaureatul, Nicole Cherry a declarat că a fost nevoită să învețe în mașină, între concertele pe care le-a avut de susținut în diferite orașe din țară. „Istorie, română şi geografie… Eu când învăţ? Am concert în weekend, aşa că îmi iau cărţile şi învăţ în maşină. Mulţi spun: „Mă pune, cartea sub pernă, că o să reţii”. Nu, după ce înveţi trebuie să o aşezi sub pernă, că se spune că se aşază mai bine… Am o problemă cu anii, nu îi reţin, dar e o perioadă mai agitată… însă, până la BAC, o să reţin”, a afirmat Nicole Cherry.