MENIU

Ce mănâncă Melania Trump. Dieta secretă a Primei Doamne a SUA

Recent, Melania Trump a pozat stând la masă şi răsucind pe furculiţă un colier de platină cu diamante. Totuşi, se pare că nu acestea sunt preferinţele sale culinare în viaţa de zi cu zi.

Nimeni nu ştie cu certitudine ce dietă are Melania Trump. În timp ce soţul ei, preşedintele SUA, se îndoapă cu fast food, fiind surprins adesea consumând hambugeri, cartofi prăjiţi, aripioare picante şi sucuri acidulate, despre Prima Doamnă nu se ştie decât faptul că are propiul ei bucătar şi că, în fiecare zi, savurează şapte bucăţele de fructe.

De asemenea, în loc de micul dejun, bea un smoothie, scrie one.ro.

La Casa Albă, a devenit tradiţie ca Prima Doamnă să se implice personal în meniul familiei prezidenţiale. Este cunoscut cum Michelle Obama, de pildă, i-a schimbat dieta lui Barack Obama, convingându-l să mănânce fructe, legume, cereale integrale şi mai puţine alimente procesate şi dulciuri. Seara, preşedintele avea drept gustare 7 migdale uşor sărate.

La ora actuală, se pare că cea care se implică în meniul familiei de la Casa Albă nu este Melania, ci fiica lui Donald Trump, Ivanka.

Cert este că, la cina pe care Melania Trump a găzduit-o de Ziua Femeii, meniul a fost unul select. Printre felurile de mâncare servite s-au numărat salată cu roşii şi mozzarella, pui cu cimbru, gnocchi cu spanac, plăcintă cu mere şi îngheţată cu vanilie. Oaspeţii au fost serviţi cu vin alb.


Mai multe articole despre:
0 dietă Melania Trump dietă secretă