MENIU

Ce înseamnă dacă visezi că îţi curge sânge?

<p>Ai grupa de s&acirc;nge A2? Este supus la un mare risc. Iată ce trebuie să faci să nu te &icirc;mbolnăveşti</p>

Ce însemnă dacă visezi sânge? Ei bine, trebuie să luaţi în considerare şi contextul în care apare "sânge". Încercaţi să vă amintiţi cât mai multe din vis.

1. A sângera
A visa că sângeraţi înseamnă că suferiţi de epuizare sau că vă simţiţi stors de emoţii. De asemenea, visul mai denotă confruntări mai aprinse între dumneavoastră şi prieteni. Unele dintre acţiunile din trecut vă bântuie. Alternativ, aceste vise mai sugerează că trebuie să luaţi lucrurile mai uşor, mai încet.

Pentru femeile însărcinate, sângerarea în vise simbolizează vitalitatea pe care o poartă.

Dacă visaţi că alţii sângerează semnifică un strigat emoţional după ajutor.

2. Pată de sânge

Visul în care vedeţi o pată de sânge înseamnă că cineva vă minte, dar nu recunoaşte.

Dacă visaţi pete de sânge pe haine înseamnă că veţi primi ilegal o sumă de bani sau că vei comite un păcat. Visul ar mai putea însemna că aveţi inamici care încearcă să va distrugă o carieră ce vi se deschide în faţă. Ar trebui să va feriţi de prietenii ciudate.

Dicţionarul lui Zhougong relatează că a visa o pată de sânge pe saltea sugerează că ceva rău i se va întâmpla partenerului dumneavoastră de viaţă.

3. Pete de sânge
A visa pete de sânge pe cămaşă înseamnă că cineva vă minte, deşi nu va recunoaşte acest lucru.

Articolele de îmbrăcăminte pătate cu sânge din vis indică duşmani care încearcă să vă distrugă cariera de succes care vi se arată.

Visul în care aveţi pete de sânge pe corp înseamnă că veţi avea parte de bogăţii. Cantitatea acestora este proporţională cu petele de sânge de pe corp.

4. Sânge
- Dacă visezi că ai sânge pe mâini este un semn că ghinionul este în drum spre tine (în special în planul afacerilor).
- Sânge care curge dintr-o rană este semn că vei suferi o boală sau o pierdere în domeniul afacerilor.
- Dacă visezi haine pătate de sânge înseamnă că nişte prieteni falşi vor să te ţină departe de succes.

5. Sânge
Prădare, vindecare. Sânge a curge, a sângera înseamnă dauna în ceva. Sânge a varsă, prevesteşte o moarte apropiată. Sânge din nas, noutate. Sângerare, lăsare de sânge înseamnă boală.

6. Sângele
În tradiţia italiană şi anglo-saxonă a tălmăcirii viselor, a visa sânge de om este semn de succes, deşi visul înspăimântă adesea. Nici orientalii nu explică altfel acet vis, sângele vestind ceva de valoare în viaţa reală, în plan material (banii) sau poate în plan sentimental. Fata sau femeia care va visa haine murdare de sânge, necazuri va avea, cei din jur îi vor crea dificultăţi. Dacă cineva se va visa sângerând, în viaţa de zi cu zi va avea un necaz: se va îmbolnăvi. Sângerarea poate fi şi semn de nefericire în dragoste, chiar şi de ceartă. În general, tradiţia românească a tălmăcirii viselor susţine că visele în care apare sângele nu sunt bune şi prevestesc probleme sufleteşti şi dificultăţi în a te înţelege cu cei din jur.

Sursa: visele.ro

 
Follow us: @realitatea on Twitter
Mai multe articole despre:
sânge vis ce înseamnă dacă visezi sânge