MENIU

Ce înseamnă când te visezi mireasă: Află semnificaţiile ascunse!

Ce înseamnă când te visezi mireasă: Află semnificaţiile ascunse!

Dacă te-ai visat vreodată mireasă şi ai căutat înţelesurile ascunse ale acestui simbol, probabil că ai găsit mai multe explicaţii. Într-adevăr, specialiştii în interpretarea viselor, ştiinţă cunoscută şi sub denumirea de oniromanţie, se folosesc de o plajă largă de semnificaţii, pornind de la cele pozitive şi ajungând la opusul acestora. Iată câteva răspunsuri la întrebarea "Ce înseamnă când te visezi mireasă", care te-ar putea lămuri cu privire la misterul rochiei albe pe care ai întrezărit-o în somn, cu ochii minţii.

Ce înseamnă când te visezi mireasă: semnificaţii generale

În funcţie de sentimentul pe care ţi-l lasă visul în care te vezi mireasă, sensurile acestui simbol sunt multiple. Astfel, dacă te visezi o mireasă fericită şi împlinită, aceasa  înseamnă că şi în viaţă reală trăieşti aceleaşi sentimente atunci când vine vorba despre relaţia ta. Ba chiar mai mult, poate simboliza dorinţa ta ascunsă în inconştient de a trece la următoarea etapă şi anume la căsătorie.

Atunci când din contra, te visezi mireasă şi eşti nemulţumită în vis de cum arăţi în această postura, înseamnă că este vorba despre o serie de sentimente refulate din viaţă reală. Fie este vorba despre tensiuni existente între ţine şi partenerul tău de viaţă, fie au apărut dispute în familie, care au legătură cu relaţia ta şi care te-au marcat profund. Aşadar, este cazul să analizezi situaţia şi să iei măsurile necesare pentru a o rezolva, scrie Divahair.ro.

 
 
 
 
Mai multe articole despre:
mireasa vis visuri