MENIU

"Ce fac surorile mele?". Telefonul dat de Papa Francisc le-a luat prin surprindere pe călugăriţe

În seara de Revelion Papa Francisc a sunat la o mănăstire din Spania
<p>ALO! PAPA LA TELEFON</p>

Papa Francisc şi-a făcut un obicei din a surprinde credincioşii la telefon. Interlocutorii lui sunt, de obicei, oameni care au trecut prin clipe grele. Dar la final de 2013 a ales să sune pentru a transmite "La mulţi ani" unor călugăriţe din Spania. De data aceasta surpriza a venit pentru Suveranul Pontif, căci măicuţele nu i-au răspuns la telefon.

Presa spaniolă relatează că în seara de Ajun Papa Francisc a sunat la o mănăstire din Cordoba, unde trăiesc şi câteva călugăriţe din Argentina, cunoştinţe vechi de pe vremea când era arhiepiscop de Buenos Aires. Dar de la celălalt capăt al firului nu a primit niciun răspuns, doar vocea unui robot care îi cerea să lase un mesaj. Iar Papa s-a conformat.

"Ce fac surorile mele încât nu pot răspunde? Sunt Papa Francisc. Voiam să vă transmit urări la sfârşit de an, dar o să încerc să vă sun şi mai târziu. Dumnezeu să vă binecuvânteze!", a spus Papa Francisc.

Călugăriţele erau la rugăciune. Spre bucuria lor, Suveranul Pontif s-a ţinut de cuvânt a sunat din nou, iar de data aceasta au reuşit să facă schimb de urări.

Mai multe articole despre:
PAPA FRANCISC papa călugăriţe spania