MENIU

Ce este apa de miere şi ce beneficii are

Ce este apa de miere şi ce beneficii are

Este dulce, delicioasă, ca să nu mai spunem că este și… sănătoasă. Iată motivele pentru care trebuie să bei apa de miere zilnic!

Sintagma "apă de miere" este folosită pentru o rețetă destul de simplă, alcătuită din două ingrediente: apă și miere.
Amestecă într-un pahar cu apă călduță câteva lingurițe cu miere organică. Băutura se consumă dimineața, pe stomacul gol, înainte să îți bei cafeaua sau ceaiul.

Ce beneficii are pentru sănătate

Din categoria superalimentelor face parte și mierea, care are o serie de beneficii asupra sănătății organismului uman. Dimineața, pe stomacul gol, dacă bei apă de miere te ajută să slăbești, îmbunătățește digestia, îți satisface pofta de dulce, etc.

Apa de miere este considerată un ajutor de nădejde în cura de slăbire. Dacă ții dietă, ai un regim alimentar sănătos, apa de miere te va ajuta în demersul tău. În primul rând, pentru că ajută la digestie și pentru că îți satisface pofta de dulce, motiv pentru care nu vei mai simți nevoia să cumperi dulciuri, pe care le vei înlocui cu minunata băutură, scrie unica.ro. Totuși, dacă te numeri printre persoanele cărora zahărul le face rău, mai bine evită să bei apa de miere pe post de substitut pentru prăjituri.

Apa de miere te ajută să ai o digestie mai bună, și, dacă o consumi vara, vei arăta trăsnet pe plajă. De ce? Pentru că mierea reglează sistemul digestiv și te scapă de balonare.

Mai multe articole despre:
beneficii miere apă cu miere apă de miere