MENIU

Ce avere are INNA - Este cea mai bogată vedetă din România

Inna

Inna este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică dance, pop și house, atât în România, cât și peste hotare. Bruneta activează în industria muzicală de mai bine de 15 ani, semn că în toți acești ani a reușit să strângă o avere frumușică

Cea mai bogată vedetă din România are o avere de peste 23 de milioane de euro! Este vorba despre Inna. Artista în vârstă de 37 de ani a devenit un fenomen internațional, iar pentru un concert în afară sumele ajung la câteva zeci de mii de euro. 

La 37 de ani INNA a fost declarată cea mai bogată vedetă din România. Artista și-a făcut debutul în urmă cu 15 ani, iar de atunci a reușit să se facă cunoscută în toată lumea. Acum are hituri în colaborare cu artiști internaționali precum Pitbull, Sean Paul sau J BALVIN.

INNA a adunat o avere impresionantă și locuiește într-o casă dintr-un cartier rezidențial din Pantelimon care depășește un milion de euro. Nici nu este de mirare. Pentru un concert în SUA INNA primește 40.000 de euro, în timp ce în România sumele încep de la 10.000 de euro.

Artista investește cei mai mulți bani în carieră, în mod special în haine și în ținutele de scenă. Pe lângă succesul din carieră, INNA o duce bine și în dragoste. Cântăreața este logodită cu artistul rap Deliric care i-a oferit anul trecut inelul visurilor sale, care costă 100.000 de euro.

Mai multe articole despre:
Inna avere inna