MENIU

Ce-au scris nemții despre Ianis Hagi. Tatăl lui le-a dictat tot

România U21 - Germania U21, semifinala EURO 2019, se joacă la ora 19:00, LIVE pe realitatea.net

Nemții au trimis un jurnalist până la Constanța, ca să afle de la Gică Hagi mai multe despre Ianis Hagi, fotbalistul Viitorului care joacă pentru România U21, la ora 19:00, cu Germania U21, în semifinala EURO 2019, LIVE SCORE pe realitatea.net. 

Ianis Hagi este extraordinar. Este un lider înnăscut. Asta le-a spus Gică Hagi nemților de la cotidianul Bild despre fiul său.

Cel mai bine vândut ziar sportiv din Europa și-a trimis un reporter până la Constanța, pentru a afla mai multe despre „un jucător foarte special, care poartă numărul 10, ca și celebrul său tată, și are genă de playmaker”, referindu-se la Ianis Hagi.

Sub titlul "Azi jucăm împotriva fiului unei legende" tabloidul Bild a mai notat "Gheorghe Hagi i-a dat juniorului banderola la numai 16 ani. Niciodată în fotbalul european de primă ligă n-a existat un conducător de joc mai tânăr. Ianis Hagi e unul dintre cei mai talentați mijlocași din Europa, iar un transfer în această vară este de înțeles”.

Bild a scris în termeni elogioși inclusiv despre realizările lui Hagi senior la Constanța. „E fondator, proprietar, manager și antrenor al grupării căreia i-a dat numele de FC Viitorul. Clubul este, practic, FC Hagi. I-a pus bazele în 2009, a câștigat senzațional titlul în 2017, iar în mai anul acesta și Cupa României”, a notat tabloidul german, conform gsp.

Totodată ziarul german a relatat și o declarație clasică a lui Gică Hagi: "M-am născut ca să câștig!".

SONDAJ ROMÂNIA - GERMANIA U21 Realitatea.net vă întreabă: ce credeți că vom face diseară, batem Germania sau pierdem?

VOTEAZĂ ȘI TU AICI!

ROMÂNIA - GERMANIA U21. La ora meciului România - Germania se anunță o căldură toridă, Italia fiind lovită de un val de căldură. 41 de grade Celsius sunt estimările meteo privind temperatura de la ora semifinalei EURO 2019.

În aceste condiții, selecționerul Germaniei, Stephan Kuntz, a recurs la o metodă inedită. Le-a interzis jucătorilor săi aerul condiționat în camere, ca să suporte mai bine căldura, potrivit fanatik.

VEZI AICI MECIUL ROMÂNIA U21 - GERMANIA U21!

 

.