MENIU

Ce șanse au Steaua și Astra să se califice în primăvara europeană. Calcule

Europa League, ultima etapă din grupe
<p>Grupe Europa League</p>
<p>Grupe Europa League</p>

Steaua București și Astra Giurgiu își joacă ultima șansă, joi seara, pentru ajungerea în primăvara europeană. Steaua are șanse mici de calificare, în timp de Astra stă mult mai bine.

Astra Giurgiu are șanse destul de mari să ajungă în primăvara Europa League, după succesul de pe terenul Austriei Viena, scor 2-1.

Giurgiuvenii vor fi automat calificați în cazul unui succes în ultima etapă, joi seară, pe teren propriu cu AS Roma, echipă deja calificată în primăvară europeană.

De asemenea, Astra se poate califica și dacă termină la egalitate în acest meci sau chiar dacă pierde. În acest caz, ar fi nevoie că Austria Viena să nu câștige în Cehia, cu Viktoria Plzen, potrivit Ziare.com. Astra poate beneficia de faptul că AS Roma va introduce o echipă alcătuită în mare parte din rezerve.

Steaua joacă diseară la ora 18.00 pe terenul lui Villarreal un meci crucial pentru calificarea în 16-imile Ligii Europa și are nevoie de victorie pentru a nu depinde de celălalt rezultat din grupă.

"Villarreal era favorită pe hârtie, dar după disputarea a mai multor meciuri s-a văzut că e o grupă foarte echilibrată... Am venit aici să câştigăm, e singura noastră şansă pentru a merge mai departe în primăvara europeană. Villarreal e o echipă foarte puternică, va juca acasă şi cu siguranţă va avea aportul publicului, astfel că vom avea un meci foarte dificil", a declarat Reghecampf la conferinţa de presă.

Pentru a se califica, Steaua are nevoie de victorie sau de un egal cu multe goluri, de la 2-2 în sus, asta doar în cazul în care Osmanlispor bate pe FC Zurich.

Mai multe articole despre:
Steaua Astra Giurgiu